Bel naar 0224 - 218829 of e-mail naar info@bamboounderwear.nl

Bamboo onderkleding

Boxershorts en t-shirts gemaakt van Bamboe, daar wordt al de nodige reclame voor gemaakt, dus al die mooie verhalen gaan we niet herhalen. Kort en goed, bamboe onderkleding is lekker zacht, dus comfortabel, antibacterieel en de productie is veel minder milieubelastend. Dit in combinatie met een prima pasvorm maakt het uitermate geschikt voor onderkleding.

Wij bieden u deze bamboe onderkleding aan tegen scherpe prijzen zonder een concessie aan de kwaliteit te doen. Voor de duidelijkheid, onze bamboe onderkleding is niet van 100% bamboevezel. Het model moet mooi blijven en daarom voegen we duurzaam katoen toe, vanwege de langere vezels en dus nog betere sterkte. Het elastaan zorgt voor de elasticiteit en dus voor een mooie sluitende pasvorm.

Flitsende kleuren, een prachtige verpakking en dure reclame campagnes, daar doen wij niet aan. We verpakken doelmatig per twee stuks en vooral duurzaam. Functionaliteit daar draait het bij ons om.

We gaan nog wat verder v.w.b. kostenreductie! Het heen en weer sturen van onze onderkleding is enorm kostenverhogend en uitermate slecht voor het milieu. Omruilen op basis van een verkeerde maat doen we dus liever niet. We zijn uitermate helder in onze maatvoering, inclusief maattabellen. Mocht u zich onverhoopt toch vergist hebben, maak een ander blij en bestel alsnog de juiste maat. Let wel, mocht er al iets aan ons product mankeren, wat we ons nauwelijks kunnen voorstellen, ruilen we het natuurlijk onvoorwaardelijk om!

Deze filosofie maakt dat we u uitstekende onderkleding voor heel scherpe prijzen aanbieden. Wij houden van transparantie. De verzendkosten hebben wij contractmatig scherp voor u afgesloten en berekenen we één op één door. Het is duidelijk dat naar mate u meer boxershorts of t-shirts besteld de verzendkosten per stuk drastisch omlaag gaan en bij een afname van meer dan € 75,- leveren wij gratis.

Heel veel draagplezier!!